6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelhjelme


Køb en cykelhjelm hos Cykelexperten

Her finder du et udsnit af billige cykelhjelme til voksne. Brug filtreringsfunktioner for at finde cykelhjelme til mænd og cykelhjelme til kvinderSøger du cykelhjelme til børn har vi en speciel kategori her til. Vi har et bredt udvalg – men alligevel udvælger vi kun de bedste af de bedste inden for hvert mærke. Vi fører hjelme fra Abus, Giro, Scott, Bell, Specialized og Melon.

Find din cykelhjelm hos Cykelexperten.dk

Vi har et kæmpe sortiment af cykelhjelme til damer og herre, både på nettet og i vores fysiske butik på Slotsherrensvej 103, Vanløse. Derfor kan du altid finde en billig cykelhjelm på udsalg eller tilbud. Her fører vi cykelhjelme fra nogle af verdens største og bedste producenter, så du er sikret høj kvalitet og super funktionalitet, uanset hvilken hjelm du vælger. Ofte vil du have mulighed for at vælge mellem mange forskellige designs og farver, så du altid kan finde en model der matcher din smag.

 

Hvorfor skal du køre med cykelhjelm?

”Cykelhjelme kan reducere skader på hovedet og i enkelte tilfælde betyde forskellen på liv og død.” Sådan lyder konklusionen fra den danske Havarikommission på baggrund af en undersøgelse af cyklistulykker. Derfor er det en klar anbefaling fra vores side, at man altid kører med hjelm på cyklen, uanset hvor sikker man føler sig. Mange tror, at de har fuldstændig styr på cyklen eller kører i rolige omgivelser. Desværre skal der ikke særlig meget til, før det går galt, og i mange tilfælde er det omstændigheder, du ikke selv kan styre, der forårsager ulykkerne. Hjelmen beskytter dit hoved og ansigt, og mindsker chancen for alvorlige hovedskader markant. Derfor bør alle køre med cykelhjelm, uanset hvor og hvordan der køres.

 

Find din rigtige størrelse cykelhjelm

Cykelhjelme kan godt variere i størrelsen. Du finder den korrekte hjelmstørrelse ved at måle omkredsen af dit hoved lidt over ørene og ca. 2-3 cm over øjenbrynene. Målet i centimeter er målet på din cykelhjelm. Derefter er det så bare at finde den cykelhjelm, du synes bedst om og vælge en størrelse hvis interval dækker den fundne omkreds. De fleste modeller spænder over flere forskellige hovedmål, så der er forholdsvist let at finde den helt rigtige størrelse. Er du i tvivl, er det altid bedst at prøve forskellige størrelser og pasformer i butikken. Cykelhjelme kan variere en del i pasform og størrelser, hvorfor det i nogle tilfælde kan være svært at skyde sig frem til den helt rigtige størrelse.

Eksempel: Måles omkredsen af hovedet til 56 cm. kan man vælge en hjelm der f.eks. hedder 52-57 cm. Du kan finde vores størrelsesguide for cykelhjelme her.

 

Børne & baby cykelhjelme hos Cykelexperten.dk

Vi fører også et stort udvalg af kvalitets cykelhjelme til børn. Vores børnecykelhjelme findes i mange størrelser og farver, så du kan være sikker på at finde en cykelhjelm, der passer netop dit barn. Uanset om du skal bruge en lille babycykelhjelm eller en lidt større cykelhjelm i børnestørrelse, kan du finde den i sortimentet. Med en cykelhjelm af høj kvalitet, som passer dit barn ordentligt, kan du føle dig tryg, når du cykler med dit barn barn.

 

Mips cykelhjelm

Mips er det helt nye, når man snakker cykel hjelme. Systemet er svensk og står for Multi-Directional Impact Protection System. Det har til formål at gøre selv den sikreste cykelhjelm endnu mere sikker. Systemet fungerer som en ekstra indvendig skal på hjelmen, som bevæger sig uafhængigt af den omkringliggende yder skal og derfor sikrer ekstra affjedring hvis du styrter.

Mips har ingen betydning for hjelmens komfort, og øger kun vægten minimalt. MIPS cykelhjelme mindsker chancen for alvorlige hoved-skader markant, og er en god teknologi at sigte efter, hvis du gerne vil være så sikker som muligt på cyklen. 

 

Cykelhjelm til hverdag

Cykelhjelme er brugbare uanset hvornår man cykler. Særligt på hverdagscyklen glemmer folk dog ofte at bruge cykelhjelmen, eller tager et valg om ikke at bruge den. Mange har en idé om at en cykelhjelm er ubehagelig eller besværlig at bruge, men det er ikke sandt. Hjelmene er lavet med fuldt fokus på komfort og sikkerhed, så de både er rare at bære og samtidig sikrer dit hoved mod eventuelle fald.

Hverdags cykelhjelme er lavet i lette materialer, og med gode ventilationsmuligheder. Mange af hjelmene er desuden kendetegnet af en række smarte features der har til formål at fremme sikkerheden og synligheden. Derfor kommer hverdags hjelmene i mange farver, og flere modeller vil desuden være med reflekser og nogle endda med indbyggede cykellygter. De cykelhjelme du finder her på siden er også godkendt til el-løbehjul.

Find hverdags cykelhjelmene fra mærker som: Specialized, Abus og Lazer.

 

Den rigtige cykelhjelm for dig

Der findes et væld af forskellige typer cykelhjelme, derfor kan det være værd at overveje hvilken hjelm der på bedst mulig vis vil matche dine behov. Nogle cykelhjelme er lavet med fokus på lav vægt og god aerodynamisk effektiv udluftning, denne hjelmtype er oftest den dyreste og benyttes særligt til motions- og konkurrence-cykling.

Andre hjelme er designet med fokus på ekstra sikkerhed, og kan eksempelvis være udstyret med indbygget lygte og reflekser eller en særlig kraftig skal. Eksempelvis finder du i sortimentet hos Abus en række særlige elcykel hjelme med kraftig skal og indbyggede reflekser.

Nogle hjelme er designet til brug i skoven, med store udluftningskanaler og visir. Visiret har til formål at skygge for både sol og regn, og sikrer at du ikke får sten og sand i øjnende fra de forankørende. De større udluftningshuller køler dit hoved, selv ved de langsommere hastigheder i skoven, hvor aerodynamikken ikke betyder det store. 

Læs mere om her: "Hvordan du vælger den rigtige cykelhjelm".

 

Ekstra hoved-beskyttelse med Høvding cykelhjelm

Er en traditionel cykelhjelm ikke lige noget for dig, men vil du alligevel gerne beskytte dit hoved, når du færdes på cykel i trafikken? Måske er en Høvding 3.0 cykelhjelm noget for dig. Med en cykelhjelm fra Hövding kan du nøjes med at have den rundt om halsen, i stedet for, at den skal sidde på hovedet. Når uheldet er ude, puster airbag'en sig op og sikrer dit hoved. Læs mere om vores udvalg af Høvding cykelhjelme og produkter her.

 

Hjælp til valg af cykelhjelm? 

Hvis du er i tvivl om hvilken hjelm der vil være den rigtige for dig, er du altid velkommen til at besøge os i Megastore i Vanløse hvor vores dygtige ekspedienter står klar til at hjælpe alle ugens dage. Vi har altid masser af billige cykelhjelme på lager så du kan prøve en masse forskellige modeller og typer. Ellers kan du også læse vores guide om hvordan du vælger den rigtige cykelhjelm.

Både her på webshoppen og i vores Megastore i Vanløse bliver du præsenteret for et kæmpe udvalg af cykelhjelme til både landevejmountainbikebørndame og herrer. Her er der masser af farver og designs at vælge fra, så du kan finde lige netop den hjelme der matcher din smag og dine behov. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon eller mail.