6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
ConTec

Con-Tec

Con-Tec er en tysk producent af cykelkomponenter. Virksomheden fokuserer på et forholdsvis bredt sortiment bestående af f.eks. sadelpinde, dæk, værktøj, og greb til styret. Virksomheden står for kvalitet og har over de seneste 10 år produceret komponenter af højeste kvalitet. Virksomheden leverer til en lang række lande, og producerer næsten alle former for komponenter.

Virksomhedens produkter er ikke forbeholdt nogen specifik bruger. De er produceret for alle. Om du er motionist, pendler, eller cykelrytter på højt niveau, har Con-Tec kvaliteten til at tilfredsstille dine behov. Du finder desuden tilbehør til både citybike, børnecykler, mountainbike og racer. 

MTB og citybike 

Hos Cykelexperten.dk fører vi en række af virksomhedens greb til cykelstyr. Særligt populære er virksomhedens ergonomiske greb, hvormed du støtter dine håndled for en mere komfortabel køreoplevelse. Vi har både greb til mountainbike og citybike.

Her på siden kan du danne dig et overblik over vores Con-Tec sortiment. Se farver, typer og de tilbud vi for øjeblikket kører.